in English  Suomeksi

Cat6

Cat 6 ja Cat-6A ovat kuparikaapeleita, joissa siirretään tietoliikennesignaaleja. Cat6-kaapeli on yleisin kaapelityyppi, joka on käytössä normaaleissa sisäverkkonopeuksissa (1 Gbit/s). Uusissa sisäverkkokaapeloinneissa käytetään Cat 6A kaapelointia, joka mahdollistaa 10 Gbit/s tiedonsiirtonopeudet. Suuremmissa nopeuksissa tiedonsiirtoon hyödynnetään useimmiten valokuitua.

Varastovalikoimamme kattaa käyttövalmiit Cat6-kaapelit seuraaville pituuksille: 0.3m, 0.5m, 1m, 1.5m, 2m, 3m, 5m, 7m, 10m, 15m, 20m, 25m, 30m ja 50m. Toimitamme Cat6-kaapelia myös metritavarana laatikoittain (305m / laatikko) tai keloittain (500m / kela). Tuotevalikoimamme sisältää myös liittimet sekä muut tarvittavat kaapelointijärjestelmän tuotteet täydelliseen sisäverkon kaapelointiin.

Excel Networking – maailman johtavat Cat6 / 6A -kaapelointiratkaisut

Edustamme Excel Networkingin kuparikaapelointijärjestelmiä ja kaapelointiratkaisuja Cat6, Cat6A ja Cat7 -verkkoihin. Excel Networking on maailman johtava kaapelointitoimittaja, jonka tuotteet edustavat viimeisintä teknologiaa ja edistyksellisiä kaapelointiratkaisuja. Tuotteiden suunnittelu ja valmistus toteutetaan tiukimpien laatuvaatimusten mukaisesti ilman kompromisseja. Excel myöntää tuotteilleen 25 vuoden järjestelmätakuun.

Excel-kaapelointiratkaisut ovat käytössä ympäri maailmaa – Excelin toimistoja, jälleenmyyjiä ja asennusliikkeitä löytyy yli 70:stä maasta. Useissa julkisyhteisöissä, kouluissa, kauppakeskuksissa ja toimistorakennuksissa on käytössä Excel-kaapelointijärjestelmät. Järjestelmän toimiminen on erityisen tärkeää – testaukseen panostetaan paljon. Excel-kaapelointijärjestelmille myönnetään 25 vuoden järjestelmätakuu, kun asennuksen on suorittanut valtuutettu asennusliike.

Cat6-kaapeli

Cat6-kaapeli (category 6 cable) on standardisoitu kaapelipari, jota käytetään Ethernet-yhteyksissä sekä muissa tietoverkkoratkaisuissa. Cat6 on yhteensopiva aikaisempiin Cat5/5e ja Cat3 -standardeihin. Cat6 on edeltäjiinsä verrattuna edistyksellisempi kaapeliratkaisu, joka mahdollistaa nykypäivän vaatimusten mukaiset nopeudet. Cat6-kaapeli on standardoitu 250 MHz:iin asti.

Siinä missä Cat6-kaapelille on määritetty maksimipituus 10GBASE-T ratkaisuissa, Cat6A on rakennettu soveltuvaksi 500MHz:in ja sen tiedonsiirto ominaisuudet ovat erinomaiset 10GBASE-T yhteyksissä.

Cat6A-standardi on määritelty ANSI/TIA-568-C.1 asetuksessa vuonna 2009. Cat6A on määritelty 500 MHz:iin asti, sillä on kaksinkertainen suorituskyky Cat6:een verrattuna. Kun Cat6-kaapelia käytetään 1000GBASE-T yhteyksissä, on kaapelin maksimipituus 100 metriä. Jos käytössä on 10GBASE-T suojaamaton Cat6A-yhteys, kaapelin pituus ei saisi olla yli 55 metriä.

cat6

BCC Solutions – laaja valikoima verkkotuotteita

Tuotevalikoimamme sisältää kattavasti kaikki verkkotuotteet valokuitu- ja kupariverkkojen järjestelmiin. Asiakaskuntaamme kuuluvat mm. operaattorit, ICT-palveluntarjoajat, verkonrakentajat ja tukkuliikkeet.

BCC Solutions on alallaan ainutlaatuinen toimija Suomessa – meiltä löydät kaikki tarvittavat valokuitutuotteet ja -tarvikkeet. Varastomme on erittäin laaja ja monipuolinen, jonka ansiosta toimitusvarmuutemme ja toimitusnopeutemme ovat huippuluokkaa.

Etkö löytänyt haluamaasi tuotetta?

Ota meihin yhteyttä niin avustamme tuotevalinnoissa.