in English  Suomeksi

Savvius-verkkoanalysaattorit

Savvius-verkkoanalysaattorit

Savvius (aiemmin WildPackets) tarjoaa ammattitason laitteistot ja ohjelmistot tietoverkon ongelmien ratkaisemiseen ja tietoturvan ylläpitoon. Savviuksen palkituilla tuotteilla tietoverkkosi mahdolliset ongelmat, haavoittuvuudet kuin mahdollisuudetkaan eivät jää piiloon, vaan kaikki arvokas ja tärkeä tieto on aina käytettävissäsi.

BCC Solutions toimii Savviuksen maahantuojana ja pääyhteistyökumppanina Suomessa.

 1. Savvius Insight

  Savvius Insight

  Loppu varastosta

  Savvius Insight on uusin ja pienin lisäys Savviuksen tietoverkkojen monitorointiin keskittyvään Omnipliance-tuoteperheeseen. Edullisena ja näppäränkokoisena laitteena se sopii erityisesti pienten ja keskikokoisten yritysten tarpeisiin.

 2. Savvius Omnipliance

  Savvius Omnipliance

  Loppu varastosta

  Savvius Omnipliance -tuoteperhe koostuu markkinoiden johtavista packet capture -laitteista, joiden avulla suoritat helposti ja varmasti niin laitteiden suoritustehojen analysoinnin kuin tietoverkon suorituskyvyn diagnosoinnin.

 3. Savvius Omnipeek

  Savvius Omnipeek

  Loppu varastosta

  Savvius Omnipeek on palkittu, nopea, intuitiivinen ja luotettava visuaaliseen verkkoanalysoinnin tuoteperhe sovellusten suoritustehon valvomiseen, VoIP-valvomiseen ja -analysointiin sekä langattomien verkkojen analysointiin ja ongelmienratkaisuun.

3 tuote(tta)

/ sivu

Laskeva