in English  Suomeksi

OFS-Valokaapeli

Valokaapeli koostuu useista erillisistä valokuiduista. Valokaapelissa on tyypillisesti 4-192 yksittäistä valokuitua. Ennen valokaapeleita ja valokuituverkkoja puhe välittyi viiveellä esimerkiksi mannerten välisissä puheluyhteyksissä; valokuituverkossa tieto kulkee jopa 200 000 m/s, tiedonsiirto on erittäin nopea ja viive on vähäinen. Valokaapeli on käytössä esimerkiksi suurten nopeuksien runkoverkoissa sekä mannerten välisissä merikaapeleissa.

BCC Solutions tarjoaa kaikkia valokuituverkkotuotteita aina suurista järjestelmistä pieniin komponentteihin. Valikoimastamme löytyvät muun muassa valokaapelit, mittaus- ja testauslaitteet sekä hitsauskoneet. Asiakkaitamme ovat niin operaattorit, valokuituverkkourakoijat kuin kaikki muut valokuidun kanssa työskentelevät. Lue lisää...

 1. OFS-Valokaapelit

  OFS-Valokaapelit

  Loppu varastosta

  OFS suunnittelee ja valmistaa erittäin korkealaatuisia ja laadukkaita valokaapeleita. OFS:n maailmanlaajuinen  myyntiverkosto auttaa toimittamaan loppuasiakkaille kuvaa, ääntä ja dataa häiriöttömästi ja erittäin suurella nopeudella.

 2. Mikrokaapelit ja muut puhallettavat kaapelit

  Mikrokaapelit ja muut puhallettavat kaapelit

  Loppu varastosta

  OFS:n vallankumouksellinen suunnittelu helpottaa ja nopeuttaa valokaapelin asennusta lähelle ja kauas. Nämä pienet, kevyet ja joustavat mikrokaapelit auttavat säästämään aikaa ja rahaa kun ne asennetaan  nopeasti ja luotettavasti mikroputkiin. Näin kuidut asennetaan ainoastaan tarpeen mukaan ja verkkoa voidaan helposti laajentaa osissa.

 3. Keskiputkikaapelit

  Keskiputkikaapelit

  Loppu varastosta

  OFS oli ensimmäinen valokaapelivalmistaja, joka esitteli keskiputkirakenteiset kaapelit tarjoten näin helpon pääsyn kuituihin sekä mahdollistaen ison kuitutiheyden. Keskiputkirakenne tarjoaa kaapeleille erinomaisen optisen, mekaanisen ja kulutuskestävyyden. Keskiputkikaapelit soveltuvat asennettavaksi maahan kanavassa tai ilman kanavaa.

 4. Syöttökaapelit

  Syöttökaapelit

  Loppu varastosta

  OFS tarjoaa laajan valikoiman kompakteja, kestäviä ja vahvarakenteisia täysin kuivia rasvattomia kaapeleita. Näillä kaapeleilla saat luotettavan ja edullisen ratkaisun viimeisen mailin asennukseen kuitu-kotiin kohteessa. Voit käyttää näitä kaapeleita pylväsasennuksessa, maahan kaivettuina tai suoraan kanavaan asennettuna kaikissa FTTX-ratkaisuissa.

 5. FTTX-kaapelit

  FTTX-kaapelit

  Loppu varastosta

  OFS valmistaa markkinoiden parhaat valokaapelit kotiin, toimistoihin ja kerrostaloihin. FOX™ (Fiber Optics to the X) kaapeliratkaisut kattavat kaikki tärkeimmät sovellukset.

 6. Spesiaalikaapelit

  Spesiaalikaapelit

  Loppu varastosta

  OFS valmistaa myös laajan valikoiman ns. spesiaalikaapeleita. Näissä spesiaalikaapeleissa yhdistyvät erinomaiset optiset ominaisuudet yhdistettynä kaapelin erikoisrakenteeseen, joka mahdollistaa helpon ja joustavan asennuksen myös vaikeisiin ympäristöolosuhteisiin. Yksikuituiset, monikuituiset ja armoroidut vaihtoehdot ovat saatavilla. OFS käyttää erilaisia materiaaliyhdistelmiä ja kerroksia mm.  seuraavista materiaaleista: ETFE, PVC, polyuretaani ja polyethyleeni, valmistaessaan kuhunkin sovellukseen sopivan kaapelin.

 7. Loose Tube -kaapelit

  Loose Tube -kaapelit

  Loppu varastosta

  OFS:n innovatiivinen loose tube kaapeli soveltuu monipuoliseen käyttöön ja siinä on erinomaiset tekniset ominaisuudet. Laajasta tuotevalikoimasta löydät aina sopivan kaapelin 384-kuituisiin asti, olipa asennus sitten kanavaan, pylvääseen, maahan tai sisäverkkoon.

 8. Täysin kuivat rasvattomat kaapelit

  Täysin kuivat rasvattomat kaapelit

  Loppu varastosta

  OFS tarjoaa laajan valikoiman täysin kuivia rasvattomia kaapeleita ulkokäyttöön (OSP). Kaapeleista on jätetty pois vaikeasti käsiteltävä rasva ja täytemateriaalit, jolloin kaapelin käsittely ja asennus on huomattavasti helpompaa ja nopeampaa. Näitä kaapeleita on saatavana sekä ns. loose tube että myös nauhakuituina eristävällä ja metallisella tuppi-optiolla.

 9. Optiset kiinteistökaapelit

  Optiset kiinteistökaapelit

  Loppu varastosta

  OFS tarjoaa laajan valikoiman kiinteistökaapeleita. ACCUMAX® jakokaapeli on suunniteltu päävahvistimeen, jakamoon,  nousukaapeliksi tai liitettäväksi päätelaitteelle. OFS AccuDRY® on sisällä tai ulkona käytettävä vesitiivis ja tiukkavaippainen kiinteistökaapeli, joka on täysin kuiva rasvaton kaapeli. OFS tarjoaa myös laajan valikoiman nauhakaapeleita kiinteistökaapelointiin.  Kaikki kiinteistökaapelit ovat saatavilla OFS:n suosittuina yksi- ja monimuotokuituina kuten LaserWave® monimuoto-, AllWave®ZWP yksimuoto- ja AllWave® FLEX ZWP taivutuksen kestävä yksimuotokuitu.

 10. EZ-Bend valokaapelit

  EZ-Bend valokaapelit

  Loppu varastosta

  EZ-Bend taivutuksen kestävät valokaapelit helpottavat ja yksinkertaistavat sisäverkkoasennuksia. EZ-Bend valokaapelien taivutussäde on erittäin pieni ja niitä voidaan käyttää kuten kuparikaapeleita sisäverkkoasennuksissa.  Kun tilantarve on pieni, näitä vähän vaimentavia valokaapeleita voidaan käyttää  sekä paneeliasennuksissa että kiinteistöjen sisäasennuksissa.

 11. FTTH-Kaapeli

  FTTH-Kaapeli

  Loppu varastosta

  FTTH-kaapeli 4xOS2 SM 9/125 G.657A2

11 tuote(tta)

/ sivu

Laskeva