in English  Suomeksi

Yritys

Optisen tiedonsiirron edelläkävijä 

BCC Solutions Oy:n tavoitteena on tarjota yhdessä päämiesten ja yhteistyökumppaneiden kanssa asiakkailleen edistyksellisiä ratkaisuja tietoliikenneverkkojen rakentamiseen ja ylläpitoon.

Olemme erikoistuneet optisten tiedonsiirtoverkkojen järjestelmiin ja komponentteihin. DWDM- ja CWDM-verkotoptiset Transceiverit, kuituverkkojen jatkamis- ja mittaustekniikat, verkostotuotteet ja valokaapeliverkkojen ratkaisut ovat erikoisosaamisaluettamme.

Asiakaskuntaamme kuuluvat mm. operaattorit, ICT-palveluntarjoajat, verkonrakentajat ja tukkuliikkeet.

 

 

Voimatel, Kimmo Ruokonen: ”Luotettavaa ja helppoa yhteistyötä jo vuosien ajan"

Kattava valikoima

"BCC Solutionsilta olemme hankkineet kuitutuotteita, vaimentimia, kaapeleita, teleteknisiä pientarvikkeita, puhelintarvikkeita, liittymiä, mittalaitteita, kuidunpuhdistustuotteita ja niin edelleen. Olemme saaneet heiltä myös vuokralle harvinaisempia mittalaitteita."

 

Luotettavuus ja helppous

"Parasta palveluissa ja tuotteissa on se, että tiedämme, mitä saamme ja se, että saamme palvelua mahdollisimman nopeasti. Tarvittava tuki on saatavilla"

 

Asiakasta ei jätetä pulaan

"Tilausta tehdessä olemme saaneet nopeasti vastauksen. Henkilökunta on erittäin ammattitaitoista ja heillä on hyvä laite- ja tuotetuntemus. Olemme tehneet helppoa ja luotettavaa yhteistyötä jo vuosien ajan. Asiakasta ei jätetä pulaan hankalissakaan kysymyksissä."
Lue lisää

 

Tieto, Mikko Kivelä: ”Palvelu on nopeaa, joustavaa ja tehokasta”

Toimiva yhteistyö

"Yhteistyö on sujunut hyvin. Olen kokenut, että siinä kohtaa kaikki = joustavuus, hinta, toimitusten nopeus sekä luotettavuus. Kaikki on toiminut hyvin"

 

Toimitukset kaikkialle maailmaan

"Toimitukset ovat toimineet hyvin maailmanlaajuisestikin. Joustavuus, toimitusten varmuus ja luotettavuus ovat olleet ne päätekijät. Voin jättää toimituksista murehtimisen pois ja voin luottaa siihen, että tarvikkeet ovat oikeita"

 

Palvelu on nopeaa, joustavaa ja tehokasta

"Kiireisissä ja akuuteissakin tilanteissa on BCC Solutions onnistunut vastaamaan Tiedon pyyntöihin todella nopeasti. BCC Solutions on luotettava ja nopea toimija, joka on myös hinta-laatusuhteeltaan erittäin hyvä."
Lue lisää

tai

Ota meihin yhteyttä!