BCC Solutionsin tarjonta on Suomen mittapuussa uniikki

Puolitoista vuotta sitten, tammikuussa 2022, BCC Solutions Oy kätteli yrityskaupat Harrico PTE Oy:n ja Hantekno Oy:n kanssa. Yrityskauppojen myötä BCC Solutionsin tuotevalikoima kasvoi niin laajaksi, että voidaan puhua tuoteportfoliosta, jota harva kilpailija pystyy ylittämään.

”Tällä hetkellä voimme myydä täydellisiä ratkaisuja aina tietoliikenneverkoista televerkkoihin asti. Tuotteiden lisäksi saimme saman katon alle uskomattoman määrän arvokasta ammattitaitoa. Väitän, että tämmöistä ei ole tällä hetkellä kenelläkään muulla suomalaisella toimijalla”, BCC Solutions Oy:n toimitusjohtaja Mika Joutsila pohtii.

Harrico ja Hantekno olivat toimineet menestyksekkäästi Suomessa jo 2000-luvun alkupuolelta lähtien, ja niillä oli laaja asiakaskunta ja kattava tuotevalikoima maailman johtavilta tuotemerkeiltä. BCC Solutions, Harrico ja Hantekno olivat jo entuudestaan tehneet monessa kohtaa menestyksellistä yhteistyötä, joten voimien yhdistäminen on luonnollinen askel kohti kasvua.

Jo entuudestaan kattava tuotevalikoima kasvoi kaupan myötä sadoilla tuotteilla. Hanteknon ja Harricon tuotteista mainittakoon muun muassa ainutlaatuinen valikoima mittalaitteiden kalibraattoreita, laadukkaat diagnostiikkatyökalut ja kenttäväyläkomponentit. Harrico on toiminut myös vuosia ainoana suomalaisena Fluken auktorisoituna huoltopartnerina, ja nämä palvelut ovat nyt kaikki siirtyneet BCC Solutionille.

1.6.2023 lähtien Hantekno Oy ja Harrico PTE Oy sulautetaan lopullisesti emoyhtiöön, ja ne jatkavat toimintaansa osana BCC Solutions Oy:tä. Samalla lakkautetaan myös BCC Solutions Oy:n aputoiminimi TEKFinland, jonka toiminta jatkuu niin ikään BCC Solutions Oy:nä. 

”Yhden lipun alla purjehtiminen tekee palvelustamme suoraviivaisempaa. Kasvu tarvitsee toisinaan isoja liikkeitä. Hyvällä porukalla on nyt helppo jatkaa eteenpäin, ja lähitulevaisuudessa tulemmekin kehittämään mm. BCCshop-verkkokauppaamme”, Joutsila maalailee tulevaisuuden näkymiä.

BCC Solutions Oy on ostanut Hantekno Oy:n ja Harrico PTE Oy:n jo tammikuussa 2022. Nyt BCC Solutions ottaa muutostyössä seuraavan askeleen. 1.6.2023 lähtien Hantekno Oy, Harrico PTE Oy sekä BCC Solutions Oy:n aputoiminimi TEKFinland sulautuvat emoyhtiöön, ja ne jatkavat toimintaansa osana BCC Solutions Oy:tä (y-tunnus 2562227-9).

Lisätiedot

Mika Joutsila
Toimitusjohtaja
BCC Solutions Oy
Puh. + +358 400 712 752
mika.joutsila@bccsolutions.fi