Uusi tuotepäällikkömme Heikki Pietarinen

Olemme saaneet joukkoomme lisävahvistukseksi Heikki Pietarisen, joka tulee vastaamaan kuitukomponenttien, Sumitomon kuitujatkoskoneiden ja Fluken DSX-parikaapelitesterien myynnistä ja tuotevalikoiman kehittämisestä. 

Pietarinen on toiminut alalla jo reilut 25 vuotta. Hänelle on kertynyt vahva kokemus erityisesti kuitu- ja kuparikaapelien myynnistä, ja Sumitomon ja Fluken tuotteet ovat tulleet erittäin tutuiksi. Hän on aikaisemmin työskennellyt mm. Soneparilla, YE:llä ja Onninen Teleteknolla. 

Pietarinen kertoo, että siirtyminen BCC:lle oli helppoa: 

”Tunsin BCC:n henkilöstön jo entuudestaan, joten tartuin erittäin mielelläni uuteen haasteeseen. Odotan innolla, että pääsen tutustumaan asiakkaisiin sekä kehittämään yhteistyötä hyvien brändien kanssa.”