Mittaus ja testilaitteiden uusi myyntipäällikkö Jyrki Ollinen

Uusi myyntipäällikkömme Jyrki Ollinen aloitti tiimissämme viime kesänä. BCC:llä hän vastaa mittaus- ja testauslaitteiden, kuten oskilloskooppien, spektrianalysaattoreiden, dataloggerien, tehoanalysaattoreiden, signaaligeneraattoreiden, virtalähteiden ja SMU-tuotteiden myynnistä.

Ollinen on aikaisemmin työskennellyt mm. CADMATIC:lla, Kymdata Oy:ssä, Onninen Teleteknolla ja Telewaressa. 25 vuoden aikana hänelle on kertynyt vankka kokemus erilaisista myynnin, konsultoinnin ja kouluttajan tehtävistä. Vaikka ala onkin jo hyvin hallussa, hän kertoo, että ensimmäiset kuukaudet ovat menneet tiukasti tuoteopintojen parissa.

”On erittäin mielenkiintoista uppoutua viimeisimpään tekniikkaan ja oppia lisää tuotteiden toiminnoista ja ominaisuuksista, jotka tuovat käyttäjälle lisäarvoa. Se onkin yksi tämän työn helmistä, että pääsen tutustumaan erilaisiin asiakkaisiin ja voin auttaa heitä ratkaisuilla, jotka tekevät työskentelystä tehokkaampaa ja helpompaa”, Ollinen kertoo.

Ollisen tuoteportfolioon kuuluu laajan skaala mittaus- ja testilaitteita maailmanlaajuisilta tuotemerkeiltä kuten: Tektronix, Keithley, HIOKI, PMK, Pico Technology ja Aim-TTi.