ComBricks-ratkaisulla varmistetaan konttiterminaalin toiminta Hollannissa ympäri vuorokauden

Hutchison Ports ECT Rotterdam (ECT) on yksi Euroopan johtavista ja edistyksellisimmistä konttisatamista, joka käsittelee suurimman osan konteista Rotterdamin satamassa. ECT:n Euromax-konttiterminaali on vahvasti riippuvainen sen 16 satamanosturia, jotka ovat välttämättömiä lastin siirtämisessä.

ECT:llä satamanosturien työn tehokkuutta haittasi kuitenkin PROFIBUS-verkon ongelmat, jotka toistuvasti pysäyttivät nosturit. Tilanteen parantamiseksi ECT kääntyi Procentecin (nykyisin Anybus) puoleen saadakseen toimivamman verkon. Ratkaisuksi valittiin ComBricks- järjestelmä, joka segmentoi ja valvoo PROFIBUS-verkkoa, ja antaa ECT:n huoltotiimille reaaliaikaista tietoa verkon ongelmista. Kun ongelmiin ehditään puuttua ajoissa, vältetään satamanosturien turhat seisokit.

Toimivan ratkaisun keskiössä on verkon helposti diagnosoitava rakenne. ComBricks segmentoi verkon osat, jolloin yksittäiseen vikaan voidaan puuttua ilman, että muu verkko häiriintyy. Tällöin nosturien toiminta on turvattu. ComBricks kertoo täsmällisesti missä vika on, ja mikäli virhe toistuu usein, voidaan vika-analyysiä hyödyntää myös seuraavilla kerroilla. Nyt nosturissa ei tarvitse tehdä erillisiä mittauksia tai korjauksia, joka tarkoittaa myös turvallisempaa työympäristöä.

ComBricksin edut:
  • Pysyvä valvontaratkaisu PROFIBUS-verkolle
  • Toimintavarma ComBricks on modulaarisen rakenteensa ansiosta helppo liittää olemassa olevaan verkkoinfrastruktuuriin
  • Reaaliaikaista tietoa web-selaimen kautta (ei tarvitse erillistä ohjelmaa)
  • Kaikki vikatilanteet ja muutokset tallentuvat järjestelmään
Lue koko case study täältä.