Korjaukset ja huollot

Tarjoamme kattavat huoltopalvelut laitteillemme. Laitteesi tarvitessa huoltoa tai korjausta, tai kun olet epävarma kuinka menetellä, ole yhteydessä asiakaspalveluumme. Lähettäessäsi tuotteen huoltoon, on lähetyksessä noudatettava lähetysohjeita. Tuotteen mukaan pitää liittää Työtilaus-lomake.

Emme korjaa RBR-tuotteita

Monet huokeammat laitteet ja lisävarusteet ovat sellaisia, että niitä ei korjata. Nämä tuotteet ovat RBR-tuotteita (Repair By Replacement). RBR-tuotteita ovat mm. kaikki Meterman-tuotteet sekä osa Amproben ja Fluken edullisista tuotteista.

Jos laite on viallinen ja haluat korjauttaa sen, saat jälleenmyyjältä korjauksen sijasta alennuksen uuden laitteen hankinnasta. Jos laitteen takuu on voimassa, saat jälleenmyyjältä uuden laitteen veloituksetta. Ole siis ensisijaisesti yhteydessä jälleenmyyjääsi.

Epäselvissä tilanteissa voit olla yhteydessä myös asiakaspalveluumme.

Korjaushinta

Käytämme pääsääntöisesti kiinteitä korjaushintoja. Tarvittaessa annamme laitekohtaisen kustannusarvion ennen työn aloittamista.

Kiinteä korjaushinta sisältää:

  • Laitteen korjauksen, työn ja varaosat sekä tarvittaessa paristojen ja/tai sulakkeiden vaihdon
  • puhdistuksen
  • toiminnan tarkastuksen, jolla varmistetaan, että laite on spesifikaatioidensa mukainen korjauksen kohteena olleilta osiltaan
  • kolmen kuukauden takuun huoltotyölle
  • palautusrahdin

Huom! Mittarin korjaushinta ei sisällä kalibrointia eikä kalibrointitodistusta. Kalibrointi on aina tilattava erikseen.

Sumitomon kuitujatkoskoneet

Teemme itse Sumitomon kuitujatkoskoneiden vuosihuoltoja ja korjauksia Suomessa. Esimerkiksi Sumitomo T-71c, T-72c ja T-39 -kuitujatkoskoneiden huoltoaika on palvelumme ansiosta vain noin 3–5 arkipäivää. Palvelun nopeuttamiseksi pidämme varastossa erilaisia varaosia mm. ER-10 elektrodeja. Annamme myös tarvittaessa varakoneen huollon ajaksi.

Emme korjaa/kalibroi seuraavia Fluken laitteita:

  • Emme kalibroi DSP-sarjan ja DTX-sarjan (mm. DTX-1200, DTX-1500 ja DTX-1800) kaapelitestereitä, sillä niiden tuki on päättynyt.
  • Emme korjaa viallisia DSP- ja DTX-sarjan testereitä, koska niihin ei enää saa varaosia. Kysy meiltä tarjousta uudesta laitteesta!

Asennustesterien 1651, 1652 ja 1653 (mukaan lukien B-malli) tuki on päättynyt, ja niitä ei enää korjata. Kalibrointi on mahdollista, mikäli laitteessa ei havaita vikoja. Jos kalibrointi ei onnistu, veloitetaan työstä tutkimusmaksu.