Takuukorjaukset

Tarkista takuuehdot tuotteen mukana tulleesta käyttöohjeesta, kuitista, tilausvahvistuksesta tai muusta ostotodistuksesta. Lähettäessäsi tuotteen takuuhuoltoon, on lähetyksessä noudatettava lähetysohjeita. Tuotteen mukaan pitää liittää Työtilaus-lomake.

Asiakas maksaa aina lähetyskulut vain BCC Solutions Oy:lle. Tuote palautetaan asiakkaalle rahtivapaasti.

Huolehdimme tuotteen käsittelystä ja edelleen lähettämisestä valmistajalle. Valmistaja korjaa tai vaihtaa viallisen tuotteen oman valintansa mukaisesti.

Takuuhuoltoon kuuluu mittarin toiminnan tarkastus korjattavien toimintojen osalta. Takuuhuoltoon ei kuulu kalibrointia eikä kalibrointitodistusta. Mikäli asiakas haluaa laitteen takuukorjauksen yhteydessä kalibroiduksi ja saada siitä kalibrointitodistuksen, siitä veloitetaan normaalin hinnaston mukaisesti (huom. muista tilata kalibrointitodistus Työtilaus-lomakkeessa!).

Mikäli takuukorjattavaksi lähetetty laite osoittautuu takuuseen kuulumattomaksi, annamme siitä korjausarvion. Korjaustyö aloitetaan vasta, kun asiakas on kirjallisesti hyväksynyt annetun korjausarvion.

Varaamme oikeuden periä kustannusarvion tekemisestä tai aiheettomasti takuukorjattavaksi lähetetystä laitteesta niille aiheutuneet kulut. Mikäli loppukäyttäjä hyväksyy laitteen korjauksen kustannusarvion mukaisesti, ei arviosta peritä erikseen näitä kuluja.

Tietoja takuuehdoista

Takuuaika on yleensä ilmoitettu laitteen mukana tulleessa käyttöohjeessa. Takuuajan voit tarkistaa myös jälleenmyyjältäsi tai BCC Solutions Oy:ltä.

BCC Solutionsin asiakaspalvelu
Puh. 09 222 5001
Sähköposti:
huolto@bccsolutions.fi

Takuuajan voimassaolo tarkastetaan sarjanumeron perusteella. Takuuaika alkaa laitteen toimituspäivästä. Mikäli takuuaika on umpeutunut sarjanumeron perusteella, tulee ostopäivästä esittää ostotodistus (lähete, lasku, kuitti tms.).

Takuu koskee vain alkuperäistä ostajaa tai valtuutetun jälleenmyyjän loppukäyttäjäasiakasta. Takuu ei kata sulakkeita, vaihdettavia paristoja tai mitään tuotetta, jota on käytetty väärin, muutettu, käsitelty huolimattomasti tai vioitettu tahallisesti tai muuten käsitelty tai käytetty epänormaalisti.