Netgaten tietoturvaratkaisut jakautuvat kahteen eri ohjelmistoalustaan, jotka ovat pfSense® Plus ja TNSR®. Kumpaakin on saatavana esiasennettuna suorituskykyisiin Netgate – palomuurilaitteisiin tai pelkkänä ohjelmistona virtuaali- alustoille omaan ympäristöön, palvelukumppanin konesaliin tai julkisiin pilvipalveluihin.

pfSense Community Edition (CE) on avoimen lähdekoodin versio suositusta palomuuriohjelmistosta. BCC Solutions Oy:n toimittamissa Netgate palomuurilaitteissa, tulee aina mukana pfSense® Plus versio ohjelmistosta, jossa on monia parannuksia ja hallintaa helpottavia ominaisuuksia avoimeen pfSense Community Edition (CE) -versioon verrattuna.

BCC Solutions Oy on Netgaten sertifioitunut kumppani ja Netgate -tuotteiden virallinen maahantuoja Suomessa. Toimitamme kaikkia Netgaten palomuurilaitteita ja autamme valitsemaan käyttötarkoitukseen parhaiten soveltuvan ohjelmiston ja oikein mitoitetun palomuurilaitteen. Myös Netgaten maailmanlaajuisen tukipalvelu on käytettävissä kauttamme. Kysy lisää myynnistä sales@bccsolutions.fi Netgaten tuotteista.

Käy tutustumassa WebShoppiimme!
OTA YHTEYTTÄ