Valokuitutuotteet monipuolisesti

BCC Solutions tarjoaa monipuolisesti valokuitutuotteita, niin suuria järjestelmiä varten kuin pieniä komponenttejakin yksittäisiin tarpeisiin. Asiakaskuntaamme kuuluvat muun muassa operaattorit, valokuituverkkourakoijat ja muut valokuidun kanssa työskentelevät ammattilaistahot.

Löydät valikoimastamme lähes kaiken, mitä valokuituverkon rakentamiseen tarvitset; OFS-valokaapelit, kytkentäkaapelit, adapterit, MPO-monikuituliittimet, pääte- ja jatkoskotelot, mittaus- ja testauslaitteet, hitsauskoneet, sekä puhdistustarvikkeet ja erilaiset työkalut.

Valokuitu ja valokaapeli vertaansa vailla

Verkkojärjestelmissä valokaapeli on nykymittapuulla selvästi paras ratkaisu, sillä niiden nopeudet ja tiedonsiirtomäärät ovat ylivertaisia muihin vaihtoehtoihin verrattuna. Valokaapelit ja valokuituverkot ovat tuoneet tietoliikenteeseen valtavaa kehitystä, sillä ennen niiden aikakautta puhe välittyi viiveellä esimerkiksi mannerten välisissä puheluyhteyksissä. Sen sijaan valokuituverkossa tiedon nopeus voi olla jopa 200 000 kilometriä sekunnissa. Tiedonsiirto on nopeaa ja viive vähäistä. Valokaapelia käytetäänkin muun muassa suurten nopeuksien runkoverkoissa, sekä mannerten välisissä merikaapeleissa.
Lue lisää

Käy tutustumassa WebShoppiimme!
OTA YHTEYTTÄ