EXFO FPM-600-sarjan optinen tehomittari

EXFO FPM-600-sarjan optinen tehomittari tarjoaa 1000 mittauksen muistin sekä 40 esikalibroitua aallonpituutta niin yksimuoto- kuin monimuotokuitujen mittaamiseen. Mittausraportin teko on helppoa ja voit generoida pdf-raportin kaikkien kuitujen vaimennuksista raja-arvoineen ja pass/fail tiedolla varustettuna. Mittaustiedot siirtyvät PC:lle USB-väylää pitkin ja raportointiohjelmistona toimii Optical Result Viewer – ohjelmisto.

Tuotetunnus (SKU): 1b78acd12841 Osastot: ,

Kuvaus

FPM-600-sarjan optinen tehomittari tarjoaa 1000 mittauksen muistin sekä 40 esikalibroitua aallonpituutta niin yksimuoto- kuin monimuotokuitujen mittaamiseen. Mittausraportin teko on helppoa ja voit generoida pdf-raportin kaikkien kuitujen vaimennuksista raja-arvoineen ja pass/fail tiedolla varustettuna. Mittaustiedot siirtyvät PC:lle USB-väylää pitkin ja raportointiohjelmistona toimii Optical Result Viewer – ohjelmisto.

FPM-600-sarjan tehomittarissa on myös erillinen pass/fail indikaatio punaisella ja vihreällä LEDillä näyttämässä onko mittauksen raja-arvot ylitetty. Kuten kaikki EXFOn käsimittarit myös FPM-600 on erittäin kestävä ja tarkoitettu kenttäkäyttöön. Oma näyttö on taustavalaistu ja näppäimistöltä saadaan syötettyä mittausparametrit. Akun käyttöaika on myös pitkä oman ladattavan akun ansiosta.

 

Lisätietoja täältä

Käy tutustumassa WebShoppiimme!
OTA YHTEYTTÄ