EXFO FTB-200 mittalaiterunko

EXFO FTB-200 laiterunko on optimoitu nopeaan ja tehokkaaseen kuituverkkojen mittaamiseen ja ethernet/SDH-testaukseen.  FTB-200 laiterungossa on 2 paikkaa mittakorteille ja kumpaakin korttia voidaan käyttää saman aikaan moniajona.

Tuotetunnus (SKU): ccd3c086a2db Osastot: ,

Kuvaus

FTB-200 laiterunko on optimoitu nopeaan ja tehokkaaseen kuituverkkojen mittaamiseen ja ethernet/SDH-testaukseen.  FTB-200 laiterungossa on 2 paikkaa mittakorteille ja kumpaakin korttia voidaan käyttää saman aikaan moniajona.

FTB-200 on suunniteltu varta vasten karuihin kenttätestausolosuhteisiin, ja se tarjoaa TFT-laajakuvanäytön ja saumattoman navigoinnin joko kosketusnäytöltä tai näppäimistöltä. Ulkoiset yhteydet ovat erittäin monipuoliset sisältäen mm. Wi-Fi, Bluetooth ja Gigabit Ethernet -yhteydet sekä useita USB-portteja. FTB-200-rungossa toimivat myös Expert Test Tools -ohjelmistot, joita käyttämällä voidaan parantaa testausominaisuuksia ilman ylimääräisten moduulien lisäämistä. EXpert VoIP antaa asentajille mahdollisuuden tehdä simuloituja tai reaaliaikaisia VoIP-puheluja suorituskyvyn varmistamiseksi käyttöönoton ja vianhaun aikana. EXpert IP yhdistää kuusi yleisimmin käytettyä tietoliikenteen testaustyökalua yhdeksi sovellukseksi, jolla varmistetaan palvelun toimivuus.

EXpert VoIP -optio tekee FTB-1 ja FTB-200v2 -testialustoista VoIP clientin mahdollistaen VoIP-puhelujen muodostamisen ja VoIP-puheluihin vastaamisen. Tuettuja signalointeja ovat mm.  SIP, H.323, SCCP ja H.242/Megaco. Puhelun aikana mitataan pakettitason suureet kuten, pakettihävikki ja viiveet sekä MOS ja R-Factor -arvot. Pakettien kaappaus on myös mahdollista ja paketit voidaan analysoida WireShark -ohjelmalla joka on asennettu FTB-alustaan.

EXpert IPTV simuloi set-top-boxia ja analysoi IPTV-kanavia aiheuttamatta häiriötä itse kanaviin. Se sisältää myös kattavan QoS ja QoE -suureiden analysoinnin sekä näyttää elävän kuvan salaamattomilta kanavilta. Voi analysoida 10 kanavaa samanaikaisesti.

EXpert IP testausohjelma sisältää 6 usein käytettyä datacom testiä:

  • Ping
  • TraceRoute
  • FTP file tranfer
  • HTTP test
  • LAN discovery
  • VLAN scan

FTB-200 laiterunko on erittäin monipuolinen työkalu, joka on suorituskykyinen ja soveltuu monenlaisiin mittauksiin kuitututkasta 40G  ROADM-verkkojen mittauksiin.

CWDM käyttöönotto: CWDM-tutkamoduulit CWDM-pohjaisten verkkojen Mux/Demux mittauksiin kaikilla kahdeksalla aallonpituudella.

40G ja ROADM käyttöönotto: Spektrianalysaattori ROADM-kanavien mittaamiseen aina 40G saakka

Ethernet / SDH –testaus: Testataan SDH-nopeudet aina 10G saakka (STM-64) sekä ethernet 10 M -10 G nopeuksilla. Optiona saatavilla IPTV ja TCP throughput mittaukset.

Kuidun ominaisuuksien mittaaminen ja kuituverkon rakentaminen: Polarisaatiomuotodispersion (PMD) ja kromaattisen dispersion (CD) mittaaminen yhdestä suunnasta sekä kuitututka- ja tehomittapari-moduulit kuituverkon rakentamiseen.

Palveluiden käyttöönotto: Mitataan 39 dB PON-kuitututkalla kuituyhteys ja tämän jälkeen Ethernet-testerillä gigabitin tai 10gigabitin Ethernet-palvelu

Siirtotien Ethernet-testaus 10M – 10 Gbit/s: Ethernet-moduuli (FTB-8510B) on varustettu EtherSAM (ITU-T Y.1564) standardin mukaisella testillä, joka nopeuttaa huomattavasti testausta verrattuna vanhaan RFC 2544 testaukseen.

 

Lisätietoja täältä

Käy tutustumassa WebShoppiimme!
OTA YHTEYTTÄ