EXFO FTB-635 kuparitutka ja VSDL2-testeri

EXFO FTB-635 tarjoaa nopean, helpon ja tehokkaan tavan mitata xDSL-yhteyksiä kupariverkossa. Max-635 on tarkoitettu DSL-yhteyksien käyttöönotto- ja vianselvitysmittauksiin. FTB-635 toimii edistyksellisessä FTB-1 mittalaiterungossa. Se on monipuolinen kuparitesteri, jonka mittausvalikoimalla voit tehdä kuparin luokitusmittaukset ja vikaselvitykset ADSL2+-, VDSL2- ja kaikkiin muihin DSL-tekniikoihin liittyen sekä lisäksi ADSL2+-, VDSL2- ja Multiplay- protokollatestaukset.

Tuotetunnus (SKU): 645733733cb2 Osastot: ,

Kuvaus

FTB-635 tarjoaa nopean, helpon ja tehokkaan tavan mitata xDSL-yhteyksiä kupariverkossa. Max-635 on tarkoitettu DSL-yhteyksien käyttöönotto- ja vianselvitysmittauksiin. FTB-635 toimii edistyksellisessä FTB-1 mittalaiterungossa. Se on monipuolinen kuparitesteri, jonka mittausvalikoimalla voit tehdä kuparin luokitusmittaukset ja vikaselvitykset ADSL2+-, VDSL2- ja kaikkiin muihin DSL-tekniikoihin liittyen sekä lisäksi ADSL2+-, VDSL2- ja Multiplay- protokollatestaukset.

Kuparitestaukset sisältävät tavanomaiset yleismittaritoiminnot (häiriöjännite, kapasitanssi, resistanssi, eristysvastus ym.) sekä johtotutkan ja resistiivisen vianpaikannuksen (TDR, RFL). 30 MHz laajakaistamittausominaisuus mahdollistaa häiriöiden (ylikuuluminen) mittauksen kaikilla DSL-siirtokaistoilla. Lisäksi EXFO on kehittänyt ainutlaatuisen SmartR-mittausmenetelmän, joka tekee automaattisesti joukon tärkeitä kuparimittauksia sekä analysoi tulokset. Toiminto auttaa mittaajaa päättelemään nopeasti mitattavan johdon kunnon ja paikantamaan mahdollisen vikapaikan luotettavammin kuin koskaan aikaisemmin.

FTB-635 sisältää ADSL2+/VDSL2-modeemin, joka tukee kaksiparista Bonding toimintoa. Lisäksi Vectoring ja G.INP tekniikat on tuettu, joten FTB-635 on turvallinen hankinta myös tulevaisuutta katsoen. Käyttäjä voi tallettaa testeriin eri operaattoreiden DSL profiilit joten testauksen suorittaminen on helppoa ja tulee aina suoritettua samalla tavalla. Lisäksi FTB-635:llä voidaan suorittaa IP testauksia kuten Ping, TraceRoute, FTP tiedostonsiirto, selain ja IPTV palvelun analysointi.

Ei ladattavia materiaaleja

Käy tutustumassa WebShoppiimme!
OTA YHTEYTTÄ