EXFO FTB-730 kuitututka

EXFO FTB-730 kuitututka toimii edistyksellisessä FTB-1 mittalaiterungossa ja siinä on dynamiikkaa 39 dB, joten se soveltuu hyvin liityntä-, kaupunki- ja runkoverkkojen tutkaamiseen. EXFOn kuitututkissa on markkinoiden lyhimmät kuolleet alueet ja näet helposti jokaisen hitsauksen ja liittimen kuituyhteydestä. Lyhyestä kuolleesta alueesta on hyötyä kun tapahtumat ovat lähellä toisiaan. FTB-730 sarjasta on tarjolla sekä yksimuoto- että monimuototutkia.

Tuotetunnus (SKU): 8cf90b470dc4 Osastot: ,

Kuvaus

FTB-730 kuitututka toimii edistyksellisessä FTB-1 mittalaiterungossa ja siinä on dynamiikkaa 39 dB, joten se soveltuu hyvin liityntä-, kaupunki- ja runkoverkkojen tutkaamiseen. EXFOn kuitututkissa on markkinoiden lyhimmät kuolleet alueet ja näet helposti jokaisen hitsauksen ja liittimen kuituyhteydestä. Lyhyestä kuolleesta alueesta on hyötyä kun tapahtumat ovat lähellä toisiaan.

FTB-730 sarjasta on tarjolla sekä yksimuoto- että monimuototutkia. PON-verkkojen mittaamiseen on lisäksi saatavilla 1625 nm filter-portti, jolla voidaan mitata myös silloin kun kuidussa on liikennettä. Saat .SOR-raportin kätevästi kuitututkasta ja voit tehdä joko itse kuitututkalla raportin yksittäisestä tutkakuvasta tai vaihtoehtoisesti yhdistää koko 96-kuituisen kaapelin yhdelle pdf-raportille Fastreporter2-ohjelmalla. Kuitututkaan on lisäksi saatavissa optiona videomikroskooppi, valotehomittari sekä näkyvän valon laser.

 

Lisätietoja täältä

Käy tutustumassa WebShoppiimme!
OTA YHTEYTTÄ