EXFO iOLM – Intelligent Optical Loop Mapper

EXFOn iOLM toiminto käynnistyy yhdellä painikkeella ja saat mitattua automaattisesti usealla pulssin leveydellä tutkamittauksen ja näet varmasti kaikki yksittäiset tutkatapahtumat niin lähellä kuin kaukanakin. Innovatiivisuus on ollut EXFOn tavaramerkki jo vuosikausia ja iOLM on uusi osoitus siitä.  iOLM sovellukseen kiteytyy EXFOn vuosikymmenien tekninen tietämys kuitututkista ja nyt se on helppokäyttöisen muotoon asiakkaille.

Tuotetunnus (SKU): 28003601b3ef Osastot: ,

Kuvaus

iOLM toiminto käynnistyy yhdellä painikkeella ja saat mitattua automaattisesti usealla pulssin leveydellä tutkamittauksen ja näet varmasti kaikki yksittäiset tutkatapahtumat niin lähellä kuin kaukanakin. Innovatiivisuus on ollut EXFOn tavaramerkki jo vuosikausia ja iOLM on uusi osoitus siitä.  iOLM sovellukseen kiteytyy EXFOn vuosikymmenien tekninen tietämys kuitututkista ja nyt se on helppokäyttöisen muotoon asiakkaille.

iOLM – Mikä se on ja kuinka se toimii?

iOLM on uusi innovatiivinen sovellus EXFOn kuitututkaan, helppokäyttöinen sovellus lähettää useita pulsseja eri pulssin leveyksillä ja käyttää edistyksellisiä algoritmeja näyttämän kaikki mittaustapahtumat helposti luettavassa vaakasuorassa näytössä.

– Tarjoaa yhden painalluksen automaattisen analyysin ja selkeän vaakasuoran näytön tapahtumista
– Käyttövirheet vähenevät kun asiakkaan ei tarvitse muuttaa asetuksia ja tulokset näkyvät helposti pass/fail muodossa näytöllä.
– Muuttaa monimutkaisen kuitututka-näytön yksinkertaiseksi tulokseksi ja vähentää ylimääräisiä mittauksia ja käyntejä työmaalla.
– Tunnistaa jokaisen tapahtuman kuidussa ja näyttää tapahtumat helpolla vaakasuoralla näytöllä.
– Antaa tarkan diagnoosin ja tiedon mitä pitää korjata kuituyhteydessä.
– Tulostaa kuitututkaraportin .SOR-formaatissa.

 

Lisätietoja täältä

Käy tutustumassa WebShoppiimme!
OTA YHTEYTTÄ