EXFO MAX-610 kuparitutka

EXFO MAX-610 on monipuolinen kuparitesteri, jonka mittausvalikoimalla voi tehdä kuparin luokitusmittaukset ja vikaselvitykset ADSL2+-, VDSL2- ja kaikkiin muihin DSL-tekniikoihin liittyen. Kuparitestaukset sisältävät tavanomaiset yleismittaritoiminnot (häiriöjännite, kapasitanssi, resistanssi, eristysvastus ym.) sekä johtotutkan ja resistiivisen vianpaikannuksen (TDR, RFL). 30 MHz laajakaistamittausominaisuus mahdollistaa häiriöiden (ylikuuluminen) mittauksen kaikilla DSL-siirtokaistoilla.

Tuotetunnus (SKU): b88869dd9668 Osastot: ,

Kuvaus

MAX-610 on monipuolinen kuparitesteri, jonka mittausvalikoimalla voi tehdä kuparin luokitusmittaukset ja vikaselvitykset ADSL2+-, VDSL2- ja kaikkiin muihin DSL-tekniikoihin liittyen. Kuparitestaukset sisältävät tavanomaiset yleismittaritoiminnot (häiriöjännite, kapasitanssi, resistanssi, eristysvastus ym.) sekä johtotutkan ja resistiivisen vianpaikannuksen (TDR, RFL). 30 MHz laajakaistamittausominaisuus mahdollistaa häiriöiden (ylikuuluminen) mittauksen kaikilla DSL-siirtokaistoilla.

Lisäksi EXFO on kehittänyt ainutlaatuisen SmartR-mittausmenetelmän, joka tekee automaattisesti joukon tärkeitä kuparimittauksia sekä analysoi tulokset. Toiminto auttaa mittaajaa päättelemään nopeasti mitattavan johdon kunnon ja paikantamaan mahdollisen vikapaikan luotettavammin kuin koskaan aikaisemmin.

 

Lisätietoja täältä

Ei ladattavia materiaaleja

Käy tutustumassa WebShoppiimme!
OTA YHTEYTTÄ