EXFO MaxTester 720B

Uusi EXFO MaxTester 720B kuitututka; 36/34 dB, 1310/1550 nm

Max-720 on monipuolinen kuitututka, joka on saanut tablettitietokoneista inspiraationsa. Kuitujen mittaaminen on nyt entistäkin helpompaa. 7 tuuman kosketusnäytöllä varustettu kuitututka on kevyt, kestävä ja monipuolinen. Uusi Max-720 kuitututka sisältää helposti omaksuttavan käyttöliittymän, helpot ikonitoiminnot, ultranopean käynnistyksen, automaattisen makrotaipumien havaitsemisen sekä parannetut automaatti- ja reaaliaikamittaukset.

Tuotetunnus (SKU): 38d3af330b6b Osastot: ,

Kuvaus

Uusi EXFO MaxTester 720B kuitututka; 36/34 dB, 1310/1550 nm

Max-720 on monipuolinen kuitututka, joka on saanut tablettitietokoneista inspiraationsa. Kuitujen mittaaminen on nyt entistäkin helpompaa.

7 tuuman kosketusnäytöllä varustettu kuitututka on kevyt, kestävä ja monipuolinen. Uusi Max-720 kuitututka sisältää helposti omaksuttavan käyttöliittymän, helpot ikonitoiminnot, ultranopean käynnistyksen, automaattisen makrotaipumien havaitsemisen sekä parannetut automaatti- ja reaaliaikamittaukset. Max-700B-sarjan kuitututka on uusin osoitus markkinajohtaja EXFOn innovaatioista.

Max-720 kuitutkassa on markkinoiden paras optiikka, jolloin saat tehtyä kaikki mittaukset kerralla ja oikein. 12 tunnin akun kesto mahdollistaa pitkän työskentelyn ja siihen on saatavana optioina mm. näkyvän valon laser, tehomittari ja erilaiset USB 2.0 lisälaitteet kuten videomikroskooppi. iOLM-ohjelmisto tekee mittauksista helppoa, olipa kyseessä sitten PON-verkko tai point-to-point yhteys.

Käy tutustumassa WebShoppiimme!
OTA YHTEYTTÄ