EXFO Optical Xplorer

EXFO on julkaissut markkinoiden ensimmäisen optisen yleismittarin (OFM) kuituyhteyksien testaamiseen. Optical Xplorer tekee testaamisesta helppoa ja nopeuttaa mittaamista. Testeri mittaa yhteyden sekunneissa ja mikäli linjalla on ongelmia, ilmoittaa se niiden sijainnin automaattisesti. Tämä patentoitu uusi mittaustekniikkaa siirtää mittaukset uuteen aikaan.

Kuitujen määrä lisääntyy ja paine testata kriittiset kuidut nopeammin ja nopeammin kasvaa koko ajan. Kuitujen määrää lisää 5G mobiiliverkon yleistyminen ja FTTH (kuitu-kotiin) – liittymien määrän kasvu.

Kuvaus

Optical Xplorerin 3 teknistä innovaatiota:

  • Testerin käyttökustannus pienenee, kun kalibrointi ja lähtöliittimen vaihto voidaan tehdä kentällä, eikä laitetta tarvitse lähettää tehtaalle. Patentoitu lähtöliittimen vaihto (Click-Out™) vähentää kustannuksia, kun laite on koko ajan käytössä eikä kalibroitavana tehtaalla.
  • Kun tutkitaan tarkemmin ainoastaan vialliset yhteydet, niin säästetään aikaa. Fault Xplorer™ toiminto käynnistyy automaattisesti, kun testataan linkkejä ja näin tarkistetaan tarkemmin ainoastaan vialliset linkit ja säästetään merkittävästi aikaa.
  • Tarkistaa linkin laadun sekunneissa antaen 1-5 tähden luokituksen. Integroidun EXFO Advisor™ toiminnon avulla asentaja hyödyntää EXFOn 30-vuoden kokemusta kuidun testaamisesta ja saa napin painalluksella luokituksen linkistä hyödyntäen monimutkaisia algoritmejä.
Käy tutustumassa WebShoppiimme!
OTA YHTEYTTÄ