EXFO PPM-350C PON-tehomittari

EXFO PPM-305C on markkinoiden ensimmäinen ja monipuolisin PON-tehomittari. Kätevä käsikäyttöinen PON-tehomittari soveltuu kaikkiin PON-verkon mittauksiin. PON-tehomittarilla voidaan mitata sekä upstream että downstream nopeudet ja signaali kulkee mittarin läpi optisten porttien välillä. Jo yli 21.000 laitetta on toimitettu maailmanlaajuisesti erilaisiin kuitu-kotiin sovelluksiin.

Tuotetunnus (SKU): e258be93d98b Osastot: ,

Kuvaus

PPM-350C on markkinoiden ensimmäinen ja monipuolisin PON-tehomittari. Kätevä käsikäyttöinen PON-tehomittari soveltuu kaikkiin PON-verkon mittauksiin. PON-tehomittarilla voidaan mitata sekä upstream että downstream nopeudet ja signaali kulkee mittarin läpi optisten porttien välillä. Jo yli 21.000 laitetta on toimitettu maailmanlaajuisesti erilaisiin kuitu-kotiin sovelluksiin.

PPM-350C PON-tehomittari tarjoaa 1000 mittauksen muistin ja mittausraportin teko on helppoa ja voit generoida pdf-raportin pass/fail tiedolla varustettuna. Mittaustiedot siirtyvät PC:lle USB-väylää pitkin ja PPM-350C PON-tehomittarissa on myös erillinen pass/fail indikaatio punaisella ja vihreällä LEDillä näyttämässä onko mittauksen raja-arvot ylitetty. Kuten kaikki EXFOn käsimittarit myös PPM-350C on erittäin kestävä ja tarkoitettu kenttäkäyttöön. Oma näyttö on taustavalaistu ja näppäimistöltä saadaan syötettyä mittausparametrit. Akun käyttöaika on myös pitkä oman ladattavan akun ansiosta.

 

Lisätietoja täältä

Käy tutustumassa WebShoppiimme!
OTA YHTEYTTÄ