OFS-Valokaapelit

OFS suunnittelee ja valmistaa erittäin korkealaatuisia ja laadukkaita valokaapeleita. OFS:n maailmanlaajuinen  myyntiverkosto auttaa toimittamaan loppuasiakkaille kuvaa, ääntä ja dataa häiriöttömästi ja erittäin suurella nopeudella.

Tuotetunnus (SKU): f1c3a09446a3 Osastot: ,

Kuvaus

OFS suunnittelee ja valmistaa erittäin korkealaatuisia ja laadukkaita valokaapeleita. OFS:n maailman laajuinen  myyntiverkosto auttaa toimittamaan loppuasiakkaille kuvaa, ääntä ja dataa häiriöttömästi ja erittäin suurella nopeudella. Uusin innovaatio on laajan aallonpituusalueen kuitu, AllWave® Zero Water Peak (ZWP), joka tarjoaa kaupunki- ja liityntäverkoissa suuren kaistanleveyden ja kapasiteetin yhdistettynä erittäin pieneen vaimennukseen.

LaserWave® Laser-Optimized Multimode Fiber, on 100 Gbit/s nopeuksiin suunniteltu monimuotokuitu, jota käytetään sisäverkoissa. TrueWave® REACH on OFS:n uusin tuote matalan dispersion valokaapeliksi (NZDF). OFS kehittää laadukkaita FTTH-ratkaisuja, jotka tuovat kuidun suoraan kotiin ja mahdollistavat nopeat yhteydet Internetin, HDTV:n, äänen, verkkopelien, kodin turvajärjestelmien ja muiden palveluiden tarjoamiseen.

 

Lisätietoja täältä

Ei ladattavia materiaaleja

Käy tutustumassa WebShoppiimme!
OTA YHTEYTTÄ