DATALOGGERIT JA TIEDONKERUU

Dataloggerit eli tiedonkeruulaitteet ovat laitteita, jotka voidaan jättää itsenäisesti keräämään mittaustietoa halutusta kohteesta. Mittaustieto tallentuu laitteen sisäiseen tai ulkoiseen muistiin, josta se saadaan luettua, joko käytön aikana (mallista riippuen) tai mittauksen päätyttyä. Mittaustiedot voidaan siirtää myös etäyhteydellä käyttäjälle.

Dataloggereitä voidaan käyttää esim. varmistamaan katkeamaton kylmäkuljetus aina suurten laitteistojen toimintojen jatkuvaan keräämiseen asti. Dataloggereita löytyykin laaja valikoima kertakäyttöisistä versioista aina monipuolisiin, monikanavaisiin sekä langattomiin ja erittäin älykkäisiin laitteisiin asti.

Nykyaikaisen muistipiirturin sisääntulot ovat oskilloskoopeista poiketen kelluvia. Se piirtää monikanavaisesti mitatut signaalit sähköisesti näytölle. Muistipiirtureita on eri vaihtoehtoja yksikanavaisista aina modulaarisiin, pistoyksikkömallisiin, kokoonpanoihin asti.

DATALOGGERIT JA TIEDONKERUU BCCshop-verkkokaupassa

BCCshopista löydät laajan ja jatkuvasti kasvavan valikoiman laatutuotteita – tee ostokset silloin kuin sinulle sopii! Jos et löydä etsimääsi tuotetta, tarvitset lisätietoja, apua tuotteen valinnassa tai räätälöityjä ratkaisuja, ota yhteyttä asiakaspalveluumme.

Lämpövirta

Miniloggerit

Monikanava

Kuljetusloggerit