Teollisuuden väylät

Teollisuuden tiedonsiirtoväylät, eli kenttäväylät ovat yleistermi automaatioalalla ja teollisuudessa käytetyille protokollille ja kaapeleille. Automaatiojärjestelmän elinkaari on usein paljon pidempi kuin tavallisen tietoliikennejärjestelmän, kymmeniä vuosia ja ne vaativat huoltoa ja ylläpitoa usein enemmän kuin normaalit tietoliikenneyhteydet. Lämpötilavaihtelut, tärinät ja liikkuvat osat kuluttavat väyläkomponentteja ja kaapeleita. Valitsemalla parhaat tuotteet ja tuotetuen, teet järjestelmästä toimivan ja yhteensopivan uusille laitteille, vuosiksi eteenpäin.

Olemme erikoistuneet kenttäväylien erikoismittalaitteiden ja -komponenttien maahantuontiin maailman johtavilta huippumerkeiltä. Tarjoamme laadukkaat Profibus- kytkimet, hubit, repeatterit ja langattomat linkit toimintavarmaan kenttäväylään. Laajasta valikoimastamme löytyy kunnossapitovälineitä erityisesti Profibus- ja PROFINET-verkkoihin sekä luotettavat väylämuuntimet, joilla liität laitteen kuin laitteen järjestelmään helposti. Väylämuuntimen ansiosta voidaan usein välttää kalliit ohjelmistomuutokset ja ratkaisu on helppo dokumentoida. Tuotannon häiriötön toiminta on tärkeää, sillä erilaiset katkokset – suunnitellut taikka suunnittelemattomat – aiheuttavat aina lisäkustannuksia. Vikatilanteissa väyläanalysaattorit auttavat paikallistamaan ongelmakohdat, ja nopeuttavat huolto- ja korjausaikaa. Myös säännöllinen henkilöstön koulutus lisää käyttövarmuutta, sillä mahdolliset ongelmatilanteet osataan silloin paremmin ennakoida ja poikkeaviin tilanteisiin voidaan reagoida nopeammin.

Automaatioalan ammattilaiset ratkaisevat tuotteillamme ongelmia, jotka eivät välttämättä ole jokapäiväisiä, mutta jotka ovat erittäin tärkeitä järjestelmien toimivuuden kannalta. Jokaisessa ratkaisussa on omat yksilölliset piirteensä, ja me autamme oikeiden tuotteiden valinnassa ja pidämme myös laitekoulutuksia laitteiden tehokkaaseen käyttöön.

Teollisuuden väylät BCCshop-verkkokaupassa

BCCshopista löydät laajan ja jatkuvasti kasvavan valikoiman laatutuotteita – tee ostokset silloin kuin sinulle sopii! Jos et löydä etsimääsi tuotetta, tarvitset lisätietoja, apua tuotteen valinnassa tai räätälöityjä ratkaisuja, ota yhteyttä asiakaspalveluumme.

Väylämuuntimet