Tietoverkkojen TAP-yksiköt

TAP-yksikön avulla voidaan tarkkailla tapahtumia paikallisessa verkossa. TAP on tyypillisesti erillinen laite, jonka kautta päästään käsiksi tietoverkon kautta kulkeviin tietoihin. TAP-yksikössä on (vähintään) kolme porttia: A-portti, B-portti ja monitoriportti. A:n ja B:n väliin asetettu kytkentä siirtää kaiken liikenteen (lähettää ja vastaanottaa datavirtoja) esteettömästi reaaliajassa, mutta myös kopioi samat tiedot monitoriporttiin, jota kolmas osapuoli voi tarkkailla.

Verkkoliikenteessä TAP-yksiköitä käytetään yleisesti verkon tunkeutumisen havainnointijärjestelmissä, VoIP-tallennuksissa, verkkotunnistimissa, RMON-luettimissa, pakettitunnistimissa ja muissa valvonta- ja vakoilulaitteissa ja ohjelmistoissa, jotka edellyttävät pääsyä verkkosegmenttiin.

TAP-yksiköitä käytetään paljon tietoturvasovelluksissa, koska ne eivät ole liikennettä häiritseviä eivätkä ne ole havaittavissa verkossa, sillä niillä ei ole fyysistä tai loogista osoitetta. TAP-yksiköt voivat käsitellä kaksisuuntaisia ​​ja ei-jaettuja verkkoja. TAP-yksiköiden etu on myös se, että useimmat TAP-yksiköt läpäisevät verkkoliikenteen, vaikka TAP itsessään lakkaisi toimimasta tai se menettää virtansa.

Tietoverkkojen TAP-yksiköt BCCshop-verkkokaupassa

BCCshopista löydät laajan ja jatkuvasti kasvavan valikoiman laatutuotteita – tee ostokset silloin kuin sinulle sopii! Jos et löydä etsimääsi tuotetta, tarvitset lisätietoja, apua tuotteen valinnassa tai räätälöityjä ratkaisuja, ota yhteyttä asiakaspalveluumme.

Kupari TAP

Kuitu TAP

Aggregation TAP

Bypass TAP

Virtual TAP