Ammattitaitoa asiakkaidemme parhaaksi

Erilaiset tarpeet, olosuhteet, ympäristö, tavoitteet ja mieltymykset tekevät kaikista asiakkaidemme hankinnoista yksilölliset. Aina ei ole yksinkertaista valita oikeita tuotteita kymmenien, jopa satojen, eri vaihtoehtojen väliltä. Me haluamme hyödyntää ammattitaitoamme asiakkaamme parhaaksi ja etsiä järkeviä ja tehokkaita ratkaisuja sekä neuvoa tuotevalinnoissa.

Olemme valjastaneet henkilökuntamme siten, että projektisi hankinnat pysyvät hyvässä järjestyksessä, saat tuotteesi mahdollisimman nopeasti ja että saatavillasi on myös laadukkaat huoltopalvelut. Meistä on itsestään selvää, että asiakkaillamme on matala kynnys ottaa meihin yhteyttä ja saada asiansa selvitetyksi – sitä varten me olemme olemassa.

Meistä on kiva työskennellä asiakkaidemme kanssa, ja tyytyväinen asiakas on meille kunnia-asia. Tässä alla on muutamia tyytyväisiä asiakkaitamme.

HKL Oy Ltd.

”BCC Solutions tuntee meidän toimintaympäristömme ja tietää tarpeemme. He eivät tarjoa meille sellaisia tuotteita, joita emme tarvitse. Sen sijaan he osaavat ehdottaa meille oikeita tuotteita ja uutuuksia, jotka soveltuvat toimintaympäristömme. Yhteistyö BCC Solutionsin kanssa tulee varmasti jatkumaan. He ovat joustava ja asiantunteva kumppani.”

HKL:n infra- ja kalustoyksikön järjestelmäsuunnittelija Harri Perkiö

Fingrid Oy Ltd.

”Tuotteiden pitää olla astetta – tai mielellään kahta – parempia laitteita. Syynä tähän on se, että meidän tarvitsee tietää yhteyksistä normaalia enemmän. Kriittisetkin yhteydet täytyy saada mitattua todella tarkasti. Olen kriittinen asiakas erityisesti näiden laitteiden suhteen, mutta myös palvelun suhteen. BCC Solutions on onnistunut täyttämään vaativat kriteerini.”

Fingridin tietoliikenneyksikkö, Kimmo Karkulehto

Voimatel Oy Ltd.

”BCC Solutionsilta olemme hankkineet kuitutuotteita, vaimentimia, kaapeleita, teleteknisiä pientarvikkeita, puhelintarvikkeita, liittymiä, mittalaitteita, kuidunpuhdistustuotteita ja niin edelleen. Olemme saaneet heiltä myös vuokralle harvinaisempia mittalaitteita.”

Voimatelin tietoverkkoyksikön tiimipäällikkö Kimmo Ruokonen

Tieto Oy Ltd.

”Kiireisissä ja akuuteissakin tilanteissa on BCC Solutions onnistunut vastaamaan Tiedon pyyntöihin todella nopeasti. BCC Solutions on luotettava ja nopea toimija, joka on myös hinta-laatusuhteeltaan erittäin hyvä.”
Tieto Ltd:n tekninen arkkitehti Mikko Kivelä