Toimittajat

Olemme rakentaneet vuosia maailmanlaajuista yhteistyöverkostoa tunnettujen ja luotettujen tuotemerkkien kanssa. Yhteistyökumppanimme täyttävät tarkat laatukriteerit tuotteidensa ja palveluidensa osalta. Heillä on vahva tausta niin tuotekehityksen kuin valmistuksenkin saralta ja toimivat prosessit maailmanlaajuiseen toimintaan.

Haluamme tarjota asiakkaillemme kattavat tuoteportfolion laadukkaita ja kustannustehokkaita tuotteita, joilla voidaan toteuttaa kunnianhimoisia ratkaisuja – teillä on käytössänne alan parhaimmat tuotteet.

Aim-TTi

Englantilainen Aim-TTi tunnetaan parhaiten innovatiivisista elektroniikan mittalaiteista ja tarkkuusvirtalähteissä. Tuotevalikoima kattaa funktiogeneraattorit, RF-spektrianalysaattorit ja -generaattorit sekä tarkkuusmittauslaitteet.

Excel

Excel tarjoaa edistyksellisiä yleiskaapelointiratkaisuja; kaapeleita ja räkkejä, yli 70 maassa. Englantilainen Excel lanseerasi tuotemerkkinsä jo vuonna 1997. Excel antaa laadukkaille tuotteilleen 25 vuoden takuun.

Exfo

EXFON testausratkaisuja käyttävät verkko-operaattorit ja tietoliikennelaitteiden valmistajat kiinteissä ja langattomissa verkoissa. Tuoteportfolio kattaa ratkaisut valokuituverkkojen ja langattomien sekä IP-verkkojen tuotekehitykseen, käyttöönottoon, hallintaan ja ylläpitoon.

Fluke

Fluke Corporation on elektronisten mittauslaitteiden ja ohjelmistojen valmistaja, jakelija ja huoltaja. Yhtiö tarjoaa testi- ja vianhakuratkaisuja, joista on tullut kriittisiä tekijöitä valmistus- ja huoltoteollisuudessa. Yhdysvaltalainen yritys on perustettu 1948. Edustamme yksinoikeudella Fluken kalibraattoreita ja huollamme Suomessa kaikki Fluken tuotteet.

Fujifilm

Japanilaisen Fujifilm Corporationin juuret ulottuvat 1930-luvulle asti. Yhtiö valmistaa tuotteita mm. lääketieteen järjestelmiin, valokuvaukseen ja tallennusvälineisiin sekä graafisiin ja optisiin laitteisiin hyödyntäen valokuvausfilmien asiantuntemustaan. Myymme mm. Fujifilmin prescale -filmiä ja lämpöherkkää paperia.

HIOKI

HIOKI on japanilainen elektroniikan ja sähkötekniikan mittauslaitteita valmistava yritys, joka on perustettu 1935. HIOKI on kehittänyt merkittävästi esim. kosketuksetonta jännitteen mittausta sekä herkkää virran mittausta. Suomessa HIOKI on toiminut jo noin 70 vuotta.

HMS

HMS on ruotsalainen yritys, joka valmistaa teollisuudelle tieto- ja viestintäteknologian tuotteita, joilla parannetaan kommunikointia järjestelmän ja ohjelmiston välillä. Yritys on perustettu 1988, ja sillä on yli 800 työntekijää 18 maassa.

Infinera

Yli 40 vuoden kokemuksella Infinera on erikoistunut tuottamaan avoimia ja modulaarisia kommunikointiratkaisuja sekä automaatio-ohjelmistoja vaativille verkoille kuten liikenteenohjaukseen ja vedenalaiseen toimintaan. Kanadalainen yritys työllistää maailmanlaajuisesti yli 3000 henkeä.

Keithley instruments

Keithley valmistaa elektroniikkavalmistajille elektronisia instrumentteja ja järjestelmiä tuotannon testaukseen, prosessien valvontaan, tuotekehitykseen ja tutkimukseen. Keithleyn omistaa Fortive, joka liitti sen yritysoston jälkeen tytäryhtiöönsä Tektronix Inc:iin.

Legrand

Legrand toimii Suomessa Ensto Building Systemsin kanssa, joka suunnittelee, valmistaa ja myy sähköistystuotteita ja -ratkaisuja liike-, asuin- ja teollisuuskiinteistöjen tarpeisiin.

Measurement Computing

Measurement Computing tarjoaa helppokäyttöisiä tiedonkeruujärjestelmiä (DAQ) ja tiedonkeruulaitteita ja -ohjelmistoja testaus- ja mittaussovelluksiin.

MSR Electronics

Sveitsiläinen MSR Electronics on erikoistunut langattomiin mittausjärjestelmiin sekä pienikokoisiin ja helppokäyttöisiin mittatilaustyönä valmistettaviin dataloggereihin. Yhtiö on perustettu vuonna 2006, jolloin se otti hoitaakseen emoyhtiön MSR-divisioonan toiminnat.

NetAlly

NetAlly on johtava verkkojen testaus- ja analysointityökalujen valmistaja. Olemme 25 vuoden aikana saavuttaneet johtavan markkina-aseman testerien ja ohjelmistojen valmistajana. Tuotteita käytettään kiinteiden ja langattomien verkkojen suunniteluun, asennukseen, testaukseen ja vianhakuun.

Netgate

Netgate tarjoaa avoimeen lähdekoodiin perustuvia laite- ja ohjelmistopohjaisia palomuuri-, VPN- ja reititysratkaisuja kotiin, toimistoon ja pilveen. Yritys on perustettu vuonna 2004, ja sen pääpaikka on Austinissa Texasissa.

netTerrain

NetTerrain valmistaa valokuitu- ja kupariverkkojen dokumentointiohjelmistoja. Näet yhdellä silmäyksellä kaapeloinnin ja aktiivilaitteet ja voit tehdä joustavasti muutoksia niihin. netTerrain on osa Graphical Networksia.

Planet Technology Corporation

Vuonna 1993 perustettu PLANET Technology Corporation on maailmanlaajuinen IP-pohjaisten verkkotuotteiden ja -ratkaisujen toimittaja pienille ja keskisuurille yrityksille sekä IoT-, IIoT- ja IoV-sovellusten verkkoinfrastruktuureille.

PicoTechnology

Pico Technology valmistaa PC-oskilloskooppeja ja tiedonkeruulaitteita. Englantiin ja Walesiin rekisteröity Pico on perustettu vuonna 1991.

PMK

Yli 30-vuotias PMK on perheomisteinen, kansainvälinen suurtaajuisten mittausratkaisujen ja muiden sähköisten mittauslaitteiden valmistaja, jonka kehitys- ja tuotantolaitokset sijaitsevat Saksassa. Yhtiö toimittaa mm. BumbleBee-antureita ja mittausprobeja.

Procentec

HMS-konserniin kuuluva Procentec toimittaa ratkaisuja teollisuusautomaatiomarkkinoille. Yhtiön päätoimiala on PROFIBUS-, PROFINET-, Industrial Ethernet- ja Ethernet/IP-automaatiotuotteiden kehittäminen ja valmistus.

Profitap

Profitap kehittää ja valmistaa kokonaisvaltaisia ratkaisuja kuitu- ja kupariverkkojen kyberturvallisuuden parantamiseksi ja verkon suorituskyvyn seurantaan.

Senko

SENKO on valokuitutekniikan johtava yritys keskittyen kaikkien ratkaisujensa suunnitteluun, testaukseen ja valmistukseen. SENKO on ylpeä saadessaan olla osa verkostoituneempaa tulevaisuutta uuden valokuituteknologian ja innovaatioiden kautta.

Sumitomo Electric

Japanilainen Sumitomo Electric on erikoistunut voimajohtoihin, tietoliikennekaapeleihin ja sähköjohtoihin sekä näiden erikoistyökaluihin ja käsittelylaitteisiin. Sumitomon juuret ulottuvat yli 120 vuoden taakse, ja tällä hetkellä sillä on noin 280 000 työntekijää 40 eri maassa. Edustamme Sumitomon kuitujatkoskoneita Suomessa.

Tektronix

Tektronix, Inc., joka tunnetaan historiallisesti nimellä Tek, on amerikkalainen yritys, joka valmistaa testaus- ja mittauslaitteita ja on parhaiten tunnettu oskilloskoopeistaan. Yhtiö on perustettu vuonna 1946, ja se on osa Fortivea.

Teltonika Networks

Teltonika Networks tarjoaa laajan valikoiman verkkotuotteita, joilla voidaan rakentaa etähallittavia IoT-, M2M- tai yritysverkkoinfrastruktuureja. Yritys on perustettu vuonna 1999.

Westermo

Vuonna 1975 perustettu Westermo suunnittelee ja valmistaa tietoliikennetuotteita kriittisiin järjestelmiin vaativiin ympäristöihin. Tuotteita käytetään sekä julkisessa infrastruktuurissa, kuten liikenteessä, vedessä ja energiantuotannossa sekä prosessiteollisuudessa, kuten kaivos- ja petrokemian alalla.