ASENNUS- JA KOULUTUSPALVELUT

Pääse helpommalla ja tilaa meiltä asennus ja käyttöönotto

Et jää laitteittesi kanssa pulaan missään vaiheessa. Autamme sinua ohjelmistojen ja laitteiden asennuksessa siinä laajuudessa kuin on tarpeen, ja teemme puolestanne käyttöönoton. Kirjoitamme teille ohjeistuksen, jotta laitteen käyttö olisi mahdollisimman helppoa. Järjestämme tarvittaessa myös laitekohtaista käyttöönottokoulutusta.

Räätälöidyt koulutuspaketit

Ammattilaisen parasta pääomaa on kokemuksen ohella tietotaito. Ajan hermolla pysyminen voi kuitenkin olla työarjen keskellä haastavaa. Silloin tällöin kannattaa panostaa omaan koulutukseen, jotta alan trendit ja tekniikan kehittyminen eivät pääse yllättämään. Laitteiden tehokkuudesta ja toiminnoista kannattaa ottaa kaikki hyöty irti jokaisena työpäivänä, jotta työskentely pysyy järkevänä ja kustannustehokkaana.

Me räätälöimme erilaisia koulutuspaketteja niin pienemmille tiimeille kuin isommille organisaatioillekin. Näin voimme pureutua juuri niihin aiheisiin, jotka ovat teillä tärkeitä tai ajankohtaisia. Koulutukset voivat kestää muutamasta tunnista aina päivän mittaisiin kokonaisuuksiin asti. Aihepiirit voivat liittyä esimerkiksi tietoverkkoihin, tietoliikenteeseen ja elektroniikan tuotekehitykseen, tai vaikka yksittäiseen tuotteeseen.

Oppi ei ojaan kaada – ota yhteyttä!