Yritysesittely

BCC Solutions Oy suomalainen yritys, joka tarjoaa asiantuntijapalveluiden lisäksi kattavat laiteratkaisut tiedonsiirtoon ja tietoliikenneverkkoihin, sekä niiden analysointiin, testaukseen ja mittaukseen. Edustamme laajasti alan johtavia brändejä.

Erikoisosaamisaluettamme ovat valokuituverkkojen ratkaisut kuten DWDM- ja CWDM-verkot, optiset tranceiverit, valokaapeleiden jatkaminen, mittaustekniikat sekä muut verkostotuotteet. Olemme erikoistuneet myös kenttäväylien erikoismittalaitteisiin ja komponentteihin sekä oskilloskooppeihin ja kalibraaattoreihin käytettäväksi niin tuotekehityksessä kuin tuotannossakin. ProfiBus- ja Profinet -protokollien analysointi on myös erityisosaamistamme.

Kattavan tuotevalikoiman lisäksi tarjoamme myös erilaisia palveluita kuten koulutusta, laitekalibrointia ja laitevuokrausta. Lisäksi tarjoamme asennus- ja huoltopalveluja. Olemme Suomen ainut Fluke-mittalaitteiden auktorisoitu huoltopiste.

Asiakaskuntaamme kuuluvat mm. teleoperaattorit, tietoliikenneurakoitsijat, ICT-yritykset, teollisuus- ja tutkimuslaitokset, automaatioalan ja mittaamisen ammattilaiset sekä tukkuliikkeet. Tuotteitamme käytetään laajasti tutkimuksessa ja tuotekehityksessä sekä huoltotoiminnassa. Teemme myös monipuolisesti yhteistyötä yliopistojen ja muiden oppilaitosten kanssa. Asiakkaamme toimivat pääosin Suomessa ja Baltiassa.

Yhdessä globaalien yhteistyökumppaniensa kanssa voimme yhdistää kattavan tuote- ja palvelukokonaisuuden sekä paikallisen asiantuntijuuden – asiakkaidemme parhaaksi.

Meiltä saat aina apua!

Asiakastarpeet ovat usein ainutlaatuisia, eikä niihin aina ole olemassa ”patenttiratkaisuja”. Usein hyvä ja toimiva ratkaisu löytyy, kun tarvetta käydään yhdessä läpi. Me käytämme mielellämme tietotaitoamme asiakkaidemme hyväksi, sillä meille on kunnia-asia löytää paras ja laadukkain ratkaisu juuri sinun tarpeeseesi.

BCC kerää yhteen vuosikymmenten kokemuksen

Vuonna 2013 perustettu BCC Solutions Oy aloitti toimintansa myymällä mm. komponentteja tietoliikenneverkkoihin. Muutaman toimintavuoden jälkeen aputoiminimeksi perustettiin mittaus- ja testausratkaisuihin erikoistunut TEKFinland.

Vuonna 2022 BCC Solutions osti Harrico PTE Oy:n sekä Hantekno Oy:n, jotka olivat toimineet alalla jo 2000-luvun alusta lähtien. Yritysostojen myötä BCC on vahvistanut tietotaitoaan muun muassa erikoismittauksen, kalibroinnin ja tiedonkeruun alueella.

Tällä hetkellä BCC Solutions työllistää noin 15 henkilöä. Meillä on erittäin laaja kokemus tekniikoista, teknologioista sekä asiakaskuntamme tarpeista – BCC tarjoaa asiakkailleen ylivoimaista ammattitaitoa vuosikymmenien edestä!