EXFO FIP-400 videomikroskooppi

EXFO FIP-400 on erittäin tarkka videomikroskooppi, joka on tarkoitettu kuituliittimien tarkistamiseen. Saat tarkistettua kätevästi sekä liittimet että paneelit ja liitinvaihtoehtoina ovat mm SC,FC,LC ja MU. Liitinadaptereja löytyy sekä UPC- että APC-hionnalla. Videomikroskooppi voidaan yhdistää omalle näytölle, USB-muuntimella PC:lle tai vaihtoehtoisesti suoraan kuitututkaan tai FOT-930 automaattiseen tehomittapariin.

Kuvaus

FIP-400 on erittäin tarkka videomikroskooppi, joka on tarkoitettu kuituliittimien tarkistamiseen. Saat tarkistettua kätevästi sekä liittimet että paneelit ja liitinvaihtoehtoina ovat mm SC,FC,LC ja MU. Liitinadaptereja löytyy sekä UPC- että APC-hionnalla. Videomikroskooppi voidaan yhdistää omalle näytölle, USB-muuntimella PC:lle tai vaihtoehtoisesti suoraan kuitututkaan tai FOT-930 automaattiseen tehomittapariin. Videomikroskooppia on saatavilla 200 x ja 400 x zoomilla varustettuna.

Monet kuituverkon viat johtuvat likaisista liittimistä, ja videomikroskoopilla saat nämä viat helposti eliminoitua. Mikäli halutaan tehdä standardin mukainen pass/fail testi, voidaan käyttää ConnectorMax-ohjelmistoa analyysin tekemiseen. ConnectorMax-ohjelmisto toimii FTB-1, FTB-200 ja FTB-500 mittalaiterungoissa sekä tietysti myös erillisellä PC:llä USB-muunninta käytettäessä.

 

Lisätietoja täältä

Käy tutustumassa WebShoppiimme!
OTA YHTEYTTÄ